Categorieën
Persoonlijk

Productiviteitstips in deze digitaliserende wereld

Nog veiliger werken in je eigen gepersonaliseerde digitale wereld? Dat kan! Beveilig je gegevens in de cloud, ontdek hoe veilig jouw IT-omgeving is en maak optimaal gebruik van de beveiligingsmogelijkheden in Office 365. In deze blog een aantal productiviteitstips.

Veilig in de cloud

Overweeg je om gebruik te gaan maken van clouddiensten om data en applicaties op te slaan? Dan vraag je je vast af hoe het gesteld is met de veiligheid hiervan. Met Security en Compliance in Office 365 neemt Microsoft die zorgen weg. De verwerking van je gegevens de privacy daarvan en zaken als beheer veiligheid en compliance zijn geregeld. Microsoft streeft ernaar om de beveiliging in Office 365 voortdurend te verbeteren. Daarnaast wordt de beveiliging met regelmaat geverifieerd door specialisten. Zo houden zij de software en hardware technologieën up-to-date en weet jij dat de gegevens van je bedrijf veilig staan. Kom ook te weten hoe Office 365 gebruik maakt van encryptie en andere security technologieën om je gegevens te beschermen.

Office 365 Secure Score: veiligheid en bewustwording

Hoe veilig is de IT-omgeving van je bedrijf? Met Office 365 Secure Score analyseer je hoe veilig er binnen jouw organisatie gewerkt wordt in de cloud. Aan de hand van een duidelijke score kaart krijg je inzicht over hoe veilig je cloud-omgeving is. De Secure Score geeft je ook tips hoe je de risico’s kunt verkleinen zodat je gegevens niet op straat komen te liggen.En in plaats van alleen reactieve beveiligingswaarschuwingen te geven, geeft Secure Score de mogelijkheid om verbeteringen te monitoren en deze in te plannen om langere termijn. Maak jij al optimaal gebruik van de beveiligingsmogelijkheden in je Office 365-omgeving?

Stel je data veilig met deze productiviteitstips

Loopt het Office 365-abonnement van jouw bedrijf binnenkort af? Dan zit je vast met een paar vragen wat betreft je data. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de data van je bedrijf als je Office 365-abonnement stopt?

Gelukkig kun je nog dertig dagen, nadat het Office 365-abonnement is stopgezet, bij je data. Na deze dertig dagen wordt je account voor negentig dagen uitgeschakeld oftewel gepauzeerd. Tijdens deze periode heb je geen toegang meer tot je gegevens. Tenzij je admin bent van het account. Dan kun je nog steeds inloggen, een back-up maken van je data of je abonnement opnieuw activeren. Je abonnement wordt na deze uitgeschakelde periode (120 dagen) definitief verwijderd. Je kan dit allemaal teruglezen in het Vertrouwenscentrum van Office.