Disclaimer en andere kleine lettertjes groot geschreven

Deze website is mijn persoonlijke blog (als privé persoon). Mijn blog verzameld en verwerkt geen persoonlijke gegevens en gebruikt geen cookies. Wel gebruik ik een zogenaamde pixel van Google Analytics om statistieken te kunnen bijhouden, hierover later meer. Ik ben mij ervan bewust dat alles begint bij vertrouwen. Daarom zie ik het ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. In deze disclaimer laat ik je weten welke gegevens mijn blog verzameld, het waarom en hoe daarmee de gebruikerservaring verbeterd gaat worden. Zo snap je precies wat er met die gegevens gebeurd.

Deze disclaimer is van toepassing op het bezoeken of gebruiken van mijn blog, ernstveen.com. Je zult moeten begrijpen dat ik niet verantwoordelijk kan zijn voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan deze disclaimer in zijn geheel te accepteren.

Doel van de gegevensverwerking

Mijn blog verwerkt geen identificeerbare persoonsgegevens zoals dat heet. Ik maak gebruik van Google Analytics (statistieken tool) om inzichten in het gebruik van mijn blog te krijgen. Zo worden gegevens als land van herkomst en website van herkomst gepseudonimiseerd en geanonimiseerde opgeslagen. Alleen wanneer een formulier ingevuld wordt ontvang ik je e-mailadres, naam en IP-adres. Echter uitsluitend met als doel je te beantwoorden.

Beveiliging

Er zijn vele beveiligingsmaatregelen getroffen. Zo is mijn blog technisch ondergebracht bij Mijndomein.nl. Daarmee zorgen zij dat mijn blog het blijft doen en dat er de nodige maatregelen worden genomen. Aanvullend maakt mijn blog gebruik van een SSL-certificaat. Op deze manier is de communicatie versleuteld.

Bewaartermijn volgens deze disclaimer

Die zogenaamde identificeerbare gegevens bewaar ik niet langer dan noodzakelijk.

Delen van gegevens met derden

Ik deel geen gegevens met derden.

Analyse van het gebruik van deze website

cookie, disclaimer, privacy, ernstveen

Zoals eerder geschreven gebruik ik in mijn blog Google Analytics voor bezoekersstatistieken en om de performance en werking van mijn blog te kunnen monitoren. Ik gebruik dit om zo inzicht te krijgen in hoe mijn blog gebruikt en bezocht wordt. Ik gebruik de anonymize_ip optie om zo jouw IP-adres te anonimiseren. Meer informatie over deze gegevensverwerking kun je vinden in de Privacy Policy van Google.

Rechten van jou

Als je aan mij persoonsgegevens hebt verstrekt, kun je een verzoek indienen om deze gegevens in te zien, te wijzigen, te verplaatsen of te verwijderen. Stuur mij dan een bericht.

Gebruik van mijn blog

Via mijn blog deel ik berichten op persoonlijke titel. Daarbij schrijf ik over onderwerpen die ik relevant vind. De informatie op mijn blog is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Je kan geen rechten ontlenen aan de informatie. Ik kies mijn bronnen zorgvuldig en besteedt veel tijd en zorg aan juiste informatievoorziening. Ik maak gebruik van bronnen die betrouwbaar geacht mogen worden. Toch kan ik niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op mijn blog. Ook garandeer ik niet dat mijn blog foutloos is of altijd zal functioneren.

Informatie gebruiken

Ik doe mijn best om relevante content te schrijven. Je zult begrijpen dat alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten op de informatie via mijn blog bij mij horen. Of bij de genoemde derden. Het is niet toegestaan informatie van mijn blog te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder dit eerst te vragen. Als je informatie deelt waarbij je een link naar de betreffende content op ernstveen.com opneemt, mag je deze informatie wel openbaar maken zonder het te vragen, dat kan ik namelijk erg waarderen.

Met hartelijke groet,
Ernst Veen

  • maart 2018, (versie 1.0) – nieuw
  • juni 2018, (versie 1.1) – disclaimer en privacy gecombineerd