saasplaza

SaaSplaza en mijn eerste nieuwe werkweek

Zoals ik in mijn vorige blog al heb geschreven heb ik een andere baan mogen accepteren. Inmiddels zit mijn eerste werkweek bij SaaSplaza erop – oké dat waren slechts twee dagen. In die twee dagen heb ik een aardig beeld kunnen krijgen en zelfs al wat gedaan :-). Weer in deze regio werken vind ik persoonlijk leuk, soort vertrouwd, immers jaren in Haarlem en Amsterdam gewerkt.

Hieronder een paar foto’s ter impressie:

saasplaza welkom
Welkom bij SaaSplaza, de entree
saasplaza restaurant
Een blik op ons bedrijfsrestaurant

Eerste dag bij SaaSplaza

 

Deze dag begon zoals een eerste dag bij een nieuwe werkgever hoort te beginnen, vriendelijk ontvangst, presentatie van HR, typische zaken als sleutel en een Surface, nog wat formaliteiten invullen en rondje door het kantoor. Ik heb heel wat handjes mogen schudden, dat gaat wel even wennen om iedereen bij naam te kennen, mijn vorige werkgevers waren toch echt een stuk kleiner.

En laat ik nou heel slecht zijn in namen. Van die typische eerste dag dingen, waar is het toilet, waar is die ene vergaderruimte en ohja waar staat de printer (vet ouderwets). Ook de lunch is prima geregeld, veel keuze lekkere salades, broodjes en snacks. Kortom ook de lunch is een upgrade :-). Op dag 1 had ik ook al een afspraak over een nieuwe Azure waarde-propositie die ik mag maken, daarover later vast en zeker meer. Verder schoof ik aan bij een voortgangsmeeting over een lopend project. Al met al kan ik gelukkig concluderen dat mijn nieuwe werkgever een professionele aanpak kent en technisch echt sterk is.

Tenslotte sloot men de dag af met een welkomstbloemetje. Super attent. Bedankt!

Tweede dag bij SaaSplaza

En dan de tweede dag, de dag dat er geen ontvangstcomité meer klaar staat. Zo’n zoek-jij-het-maar-even-lekker-uit-dag:-). Vandaag vroeg begonnen, namelijk het kantoor van SaaSplaza is ’s morgens al heel vroeg tot ’s avonds laat open daarbinnen kan je zelf je werktijden bepalen. Dat is ideaal. Op die manier kan je dus slim omgaan met files, vooral niet bewust als een schaapje achteraan aansluiten. Of eerst even een paar uurtjes thuis werken en dan achter de file aan. Een ideale balans tussen werk en prive, zoals dat vandaag de dag standaard hoort te zijn.

Mijn tweede dag heb ik gebruikt om afspraken te plannen met derden onder het mom van “ik zit bij SaaSplaza nu, zullen we een kop koffie doen”. En vanmorgen direct de eerste kop koffie met Steven van Microsoft. Vanaf mijn werkplek kijk ik uit op de A9 en een deel van Schiphol. Dus tegen de huidige mooie blauwe lucht zie je de vliegtuigen landen en stijgen. Blijf ik leuk vinden.Vandaag begonnen met het mijn eerste waarde-propositie bij SaaSplaza.

Mijn eerste week is daarmee een feit! Ik kijk terug op een warm onthaal en een “laten we het samen doen”-mentaliteit.

Delen mag 🙂