Categorieën
Persoonlijk

Once-in-a-lifetime opportunity; nieuwe job

Er zijn van die momenten dat je een uitdaging tegenkomt die je niet kan laten schieten en met beide handen vastgrijpt. Veranderen is soms goed, daar schrijf ik immers genoeg over. Alsdan ook het gevoel wederzijds is en dat alle signalen op groen staan dan hak je die knoop door. Ze noemen dat ook wel een once-in-a-lifetime opportunity :-).

Once-in-a-lifetime

once-in-a-lifetime

You only get one shot, don’t miss your chance to blow, this opportunity comes once in a lifetime.

Eminem

Dat mocht mij overkomen. Na drie jaar mij met heel veel passie en energie te hebben ingezet voor 2s4 mag ik mij – samen met mijn nieuwe collega’s – gaan storten op een nieuwe transformatie van een wereldspeler. Een bedrijf met kantoren van Shanghai en Sydney tot San Diego en Toronto.

Een bedrijf dat cloud ademt en daarin veel kennis heeft opgedaan wat door vriend en vijand wordt onderstreept. Daarnaast heeft men een stevige focus op het beheren van kritische omgevingen voor ruim 800 ISV en grootzakelijke klanten op 11 Azure locaties wereldwijd. Klanten ervaren altijd de beste performance waar ook ter wereld. Dankzij een kantoor in drie verschillende tijdzones is 24×7 beheer en support een standaard. Aan mij de dankbare en waardevolle taak om Microsoft Azure op de kaart te zetten voor mijn nieuwe werkgever. Ik mag aan de slag voor SaaSplaza als Azure Product Manager.

Bij SaaSplaza mag ik de Go To Market en alles wat daarbij komt kijken op mij nemen en in samenwerking met de vrienden van Microsoft hiervan een werelds succes te maken. Mijn huidige collega’s bedank ik voor het vertrouwen en de mooie tijd. De klanten en partners bedankt voor de kansen en ik kijk uit naar de samenwerking en hele mooie tijden met mijn nieuwe collega’s, klanten en partners.

Op 1 maart 2018 is het zover; dan adem ik SaaSplaza DNA!

saasplaza